maandag 18 februari 2013

Hoe vind ik een nieuwe baan

In je huidige baan heb je het helemaal gehad, je wilt wat anders, liefst een nieuwe baan in een ander vakgebied. Maar wat? Je werkt al jaren bij dezelfde werkgever in dezelfde functie, hebt geen ervaring met iets anders. De loopbaancoach kan je daarbij helpen. De loopbaancoach gaat op zoek naar jouw kwaliteiten en krachtige eigenschappen om samen met jou de meest geschikt nieuwe baan voor je te vinden. 


Hoe werkt de loopbaancoach? 
Om voor jou de meest geschikt nieuwe baan of studie te helpen vinden moet de loopbaancoach een goed beeld van je kunnen krijgen. Hij zal daarvoor een heleboel, soms diepgaande, vragen moeten stellen. Heeft hij eenmaal doorgrond wat jouw kunde, kracht en kennis is gaat hij samen met jou bekijken hoe je deze kwaliteiten om kan zetten in daden voor het vinden van de nieuwe baan. 

Het onderzoek van de loopbaancoach wordt afgesloten met een verslag waarin staat in welke bedrijfstak jij het beste tot je recht komt. Hiermee kan je zelf of met behulp van arbeidsplaats bemiddelende instanties aan de slag om voor jou de meest geschikte nieuwe baan te vinden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten